Werkzaamheden


Het ontwerp van uw toekomstige tuin.

Een goed begin is het halve werk... Dat geldt in het bijzonder voor de aanleg van een (nieuwe) tuin. Voordat wij een nieuwe tuin aanleggen, denken wij graag samen met u na over de vraag welke tuin het beste bij u past: een tuin waar u naar hartelust in kunt tuinieren of juist een tuin, waaraan u weinig onderhoud heeft, maar wel stijlvol is aangelegd en sfeer uitstraalt.

Naar aanleiding van dit gesprek gaan wij voor u aan de slag en maken - geheel vrijblijvend - een ontwerp van uw toekomstige tuin. Naast uw eigen wensen houden wij natuurlijk ook rekening met de grootte van uw tuin, de lichtinval en de bodemgesteldheid. Hoveniersbedrijf Keurhorst uit Genemuiden adviseert u graag! Naar aanleiding van het ontwerp wordt een begroting van de kosten gegeven, zodat u weet wat uw nieuwe tuin gaat kosten.

Aanleg van de tuin.

Na het ontwerp van de tuin volgt de aanleg en dat is minstens zo belangrijk. Nu wordt eigenlijk het fundament voor de tuin gelegd en worden de eerste contouren van de tuin al zichtbaar. Nadat het grondwerk gedaan is wordt gestart met het bestraten van terrassen, paden of oprit. Daarna wordt met het groene deel van de tuin gestart.

Naast het bestraten voeren we grondwerk uit, plaatsen we hekwerken, schuttingen, pergola’s en tuinhuisjes.